Nadine Carté

Trainer / Coach
Verbindende Communicatie, Stress op de Werkvloer, Burn-in/Burn-out

Nadine Carté

Mijn naam is Nadine Carté, en ik ben jouw toegewijde coach en trainer, gespecialiseerd in het luisteren naar en creatief samenwerken met mensen om hun welzijn te versterken. Mijn reis in de pedagogische zorg heeft me geleerd hoe belangrijk het is om voor anderen te zorgen, actief te luisteren, en samen naar oplossingen te zoeken. Gezien de talrijke uitdagingen zoals stress, laag zelfbeeld, en hoge werkdruk, heb ik besloten mijn expertise en passie te gebruiken om een verschil te maken in het leven van professionals.

Mijn specialisatiegebieden en certificeringen

Ik ben gespecialiseerd in Communicatie, Change, Welzijn, en Human Impact, met een stevige basis van certificeringen, waaronder Train de Trainer, een Mentorenopleiding, en een diploma van de Leary Academy. Deze specialisaties vormen de kern van mijn missie om positieve verandering te brengen en individuen in hun groei te ondersteunen.

Mijn aanpak

Ik geloof sterk dat opleidingen een bron van creativiteit en groepsdynamiek moeten zijn, niet alleen een routineuze kennisoverdracht. Daarom zet ik in op interactieve en creatieve oefeningen die niet alleen de individuele competenties versterken, maar ook het teamgevoel bevorderen. Mijn doel is om een leeromgeving te creëren waar iedereen het beste uit zichzelf kan halen.

Opleidingen en workshops

In mijn programma bied ik diverse workshops aan die gericht zijn op zowel persoonlijke als professionele ontwikkeling:

  • Doelgerichte en Verbindende Communicatie: Deze workshop heeft als doel de communicatievaardigheden te verbeteren, waardoor je leert effectiever en constructiever te communiceren.
  • Stress op de werkvloer: Ik deel inzichten in de oorzaken van stress en strategieën om hiermee om te gaan, gericht op het verminderen van stress en het voorkomen van uitval.
  • Burn-in/Burn-out: Ik exploreer de verschillen en overeenkomsten tussen burn-in en burn-out, bied strategieën voor herkenning en coping, en geef advies voor het hervatten van werk na een burn-out.

Jouw uitnodiging tot groei

Ik nodig je uit om deel te nemen aan mijn opleidingen en workshops, waarbij we samen jouw groei, welzijn, en persoonlijke ontwikkeling centraal stellen. Of je nu je communicatie wilt verbeteren, manieren zoekt om stress te beheren, of ondersteuning nodig hebt bij het overwinnen van burn-out, ik bied een ondersteunende omgeving waarin je kunt leren en ontwikkelen. Sta jezelf toe te groeien en te bloeien, zowel in je professionele als persoonlijke leven, met mij als je gids.

ChangeCommunicatieHuman ImpactWelzijn

Alle opleidingen van Nadine Carté

Welzijn

Stress op de werkvloer – Innerlijke rust

Stress is een veelvoorkomend verschijnsel op de werkvloer dat prestaties kan beïnvloeden en welzijn kan verminderen….

Communicatie

Verbindende communicatie: “De kracht van een gesprek“

In veel organisaties leiden spanningen en een gebrek aan samenwerking vaak tot inefficiëntie. Onze opleiding focust…

Neem contact op met Nadine Carté

Voornaam *
Naam *
Email *
Bedrijfsnaam
Telefoonnummer
Mijn vraag voor deze expert... *