Over
Beyond

Beyond is de community van preferred partners van The house of change, een veranderingsagentschap met 30 jaar ervaring en een uitgebreid netwerk van klanten.

The house of change ondersteunt organisaties en hun leiders bij het ontwikkelen van hun potentieel en het optimaliseren van prestaties. We evolueren mee met de veranderende wereld, zodat je altijd voorbereid bent op wat er komt.

Van strategische ondersteuning tot implementatie

We gaan voor blijvende impact en hechten veel waarde aan het menselijke aspect. We geloven dat echte verandering en groei voortkomen uit menselijke verbindingen.

Ons verhaal

Ons verhaal begon met een eenvoudige vraag: Hoe kunnen we bedrijven op de meest effectieve manier verbinden met trainers en coaches die echt begrijpen wat ze nodig hebben? 

Onze oplossing was het creëren van een community die niet alleen gericht is op het aanbieden van opleidingen, maar op het waarborgen van kwaliteit, authenticiteit en maatwerk.

Wat ons uniek maakt

Dit is wat Beyond onderscheidt van de rest. We begrijpen dat elk bedrijf uniek is en dat de behoeften van elk bedrijf variëren. Daarom hebben onze trainers en coaches zich gespecialiseerd in het inleven in specifieke probleemstellingen en bieden ze oplossingen die op maat zijn gemaakt binnen een vooraf bepaalde opleidingsstructuur.