Duurzame connectie met externe klanten

-
0,00

Zoek je naar manieren om je klantrelaties naar een hoger niveau te tillen?

Het opbouwen van betekenisvolle relaties met klanten vormt een kernuitdaging voor professionals overal. Of je nu werkzaam bent als ICT-consultant, salesadviseur, of aan de frontdesk staat, het effectief communiceren en vormen van sterke banden met klanten is essentieel voor zowel persoonlijk succes als dat van je organisatie. Deze opleiding is ontworpen om je daarbij te ondersteunen, met een focus op praktische vaardigheden en strategieën.

Verbeter je klantinteracties door gerichte training

Deze opleiding biedt praktijkgerichte training en persoonlijke coaching, ontwikkeld voor medewerkers in een breed scala aan functies. Hier leer je hoe je je communicatie en professionaliteit kunt inzetten om memorabele verbindingen met klanten te maken:

3 modules:

 • Communicatiestijlen: Het effectief afstemmen van communicatiestijlen binnen een divers team en met klanten is een universele uitdaging in de professionele wereld. Deze module biedt diepgaand inzicht in het belang van zelfkennis omtrent je eigen communicatiestijl en hoe deze effectief kan worden afgestemd op die van anderen. Door zelfreflectie en het verkennen van verschillende communicatievormen, ontwikkelen deelnemers de vaardigheden om misverstanden te verminderen, de samenwerking te verbeteren en de werksfeer positief te beïnvloeden. Dit deel van de opleiding is gericht op het bouwen van sterke, positieve relaties door middel van bewuste en doelgerichte communicatie, zowel intern binnen teams als extern met klanten.


 • Personal Branding: De kunst van personal branding ligt in het vinden van een balans tussen authenticiteit en het aansluiten bij de bedrijfscultuur. Deze module leidt deelnemers door het proces van het identificeren van de kernwaarden van hun organisatie en het integreren daarvan in hun persoonlijke merk. Door strategisch gebruik van visuele elementen zoals kleur en professionele styling, leren deelnemers hoe ze een indrukwekkende eerste indruk kunnen maken die hun professionaliteit en toewijding weerspiegelt. Dit gedeelte van de opleiding benadrukt het belang van een coherent persoonlijk merk dat zowel persoonlijke authenticiteit als bedrijfswaarden versterkt, waardoor individuen effectiever kunnen communiceren en hun carrière- en bedrijfsdoelen kunnen ondersteunen.


 • Professionele Klanteninteractie: Het zelfverzekerd presenteren van jezelf en je bedrijf tijdens beurzen en andere professionele evenementen is cruciaal voor het creëren van duurzame zakelijke relaties. Deze module richt zich op het ontwikkelen van zelfvertrouwen en het beheersen van zowel verbale als non-verbale communicatietechnieken voor een krachtige uitstraling. Deelnemers leren effectieve strategieën voor het leggen en opvolgen van contacten, essentieel voor het bouwen van langdurige relaties met klanten. Door het versterken van presentatievaardigheden en het verbeteren van de follow-up na evenementen, biedt deze module de tools om niet alleen op te vallen in een competitieve omgeving, maar ook om waardevolle klantrelaties te koesteren en te ontwikkelen.

Programma

Programma Overzicht:

Dit traject is opgebouwd in 3 modules gedurende 6 dagen

Communicatiestijlen (2 dagen)

 • Ontdek je persoonlijke communicatiestijl
 • Herken andere communicatiestijlen
 • Communiceer efficiënt met andere stijlen, zowel verbaal als non-verbaal

Personal Branding (2 dagen)

 • Herken de bedrijfscultuur en het imago van de werkgever
 • Leer communiceren en overtuigen met kleur
 • Creëer een professioneel voorkomen met de juiste business styling

Professionele Klanteninteractie (2 dagen)

 • Stel jezelf en je bedrijf zelfzeker voor
 • Leer hoe je zelfvertrouwen uitstraalt door de juiste verbale & non verbale communicatie op een beurs
 • Ontdek methodes om contacten te leggen en op te volgen na een beursbezoek
 • Eerste indruk als Front Desk medewerker
 • Duidelijk, helder & klantvriendelijk communiceren als Front Desk medewerker

Expert van deze opleiding

Voel je ooit dat jouw communicatievaardigheden of persoonlijke uitstraling je tegenhouden in je carrière? Of heb je moeite om een blijvende indruk te maken tijdens…

Interesse in
Duurzame connectie met externe klanten?

Laat je gegevens na en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Voornaam *
Naam *
Email *
Bedrijfsnaam
Telefoonnummer
Bijkomende info *