Sofie Fobe

Communicatie-, sales-trainer en business stylist

Sofie Fobe

Voel je ooit dat jouw communicatievaardigheden of persoonlijke uitstraling je tegenhouden in je carrière? Of heb je moeite om een blijvende indruk te maken tijdens belangrijke meetings of salesgesprekken?

Je bent niet alleen. In de zakenwereld is het essentieel om niet alleen deskundig te zijn, maar ook om deze deskundigheid effectief te communiceren. Dit is waar ik, Sofie, een ervaren communicatie- en sales trainer en business stylist, een verschil kan maken.

 

 

Met mijn uitgebreide ervaring in de B2B sector, begrijp ik de cruciale rol die non-verbale communicatie, persoonlijke presentatie, en eerste indrukken spelen in het opbouwen van succesvolle zakelijke relaties. Ik help professionals, zoals jij, om hun communicatieve vaardigheden te verfijnen en hun persoonlijke uitstraling te verbeteren, zodat ze met meer zelfvertrouwen en overtuigingskracht kunnen opereren.

Voor wie zijn mijn trainingen bedoeld?

Mijn trainingen zijn ideaal voor iedere professional die erkent dat non-verbale communicatie en persoonlijke presentatie sleutelfactoren zijn in effectieve en authentieke zakelijke interacties. Of je nu in sales werkt, in een formele sector zoals de financiële wereld, of een ICT-professional bent die zijn soft skills wil verbeteren, mijn coaching zal je helpen om:

Met meer zelfvertrouwen en professionaliteit te communiceren, zowel intern als met klanten.
Een sterke eerste indruk te maken en deze indruk te handhaven gedurende alle interacties.
Jouw boodschap te versterken door bewust gebruik van non-verbale signalen.

Ik gebruik het DISC communicatiemodel om je te helpen jouw communicatiestijl en die van anderen te begrijpen, zodat je effectievere, op maat gemaakte communicatiestrategieën kunt ontwikkelen.

Wat maakt mijn aanpak uniek?

Ik combineer mijn kennis van communicatie, sales en styling in een holistische benadering die je helpt om niet alleen te spreken, maar ook om ‘gehoord’ te worden. Mijn trainingen zijn geen one-size-fits-all oplossingen, maar interactieve, persoonlijke sessies die specifiek zijn afgestemd op jouw behoeften en uitdagingen. Het theoretisch kader koppel ik graag aan mijn praktijkervaring (15 jaar sales, 15 jaar stylings, 10 jaar trainingen en workshops). De integratie van communicatie, sales, en styling om niet alleen te spreken, maar ook om ‘gehoord’ te worden, dat maakt mijn trainingen zeer effectief.

CommunicatieSales

Alle opleidingen van Sofie Fobe

Communicatie

Professionele Klanteninteractie

De vaardigheid om jezelf en je bedrijf zelfverzekerd te presenteren, vooral in een omgeving zoals beurzen,…

Communicatie

Personal Branding

Personal branding is uitgegroeid tot een essentiële vaardigheid voor iedereen die zijn of haar carrière serieus…

Communicatie

Communicatiestijlen

Deze module pakt dergelijke uitdagingen aan door deelnemers te begeleiden bij het ontdekken van hun eigen…

Communicatie

Duurzame connectie met externe klanten

Zoek je naar manieren om je klantrelaties naar een hoger niveau te tillen? Het opbouwen van…

Neem contact op met Sofie Fobe

Voornaam *
Naam *
Email *
Bedrijfsnaam
Telefoonnummer
Mijn vraag voor deze expert... *