Bart Klein acteur en rollenspeler in trajecten rond leiderschap en verbindende communicatie
Facilitator Trainingsacteur
Acteercoaching, Moeilijke gespreksvoering, Communicatie op de werkvloer, Lichaamstaalobservatie, Persoonlijke ontwikkeling
Facilitator Trainingsacteur
Acteercoaching, Moeilijke gespreksvoering, Communicatie op de werkvloer, Lichaamstaalobservatie, Persoonlijke ontwikkeling
CommunicatieLeiderschapSales

Bart Klein

De veelzijdige Expert

Ik ben een voormalig judoka met een rijke ervaring in toneel en improvisatie, wat begon met masterclasses bij Keith Johnstone in Canada en vervolgens leidde tot mijn opleiding aan de Toneelacademie Maastricht. Mijn acteercarrière omvat rollen in theater, televisie en voice-over projecten.

Ontmoeting van Passies: Acteren & Trainen

Sinds 2003 ben ik actief als trainingsacteur en vanaf 2010 ook als (co-)trainer. Deze rollen laten me al mijn passies combineren: snel connecties maken met diverse mensen, verschillende personages spelen en analyseren waarom mensen doen wat ze doen. Mijn doel in elke training is om waardevolle feedback te geven die deelnemers meteen de volgende dag kunnen toepassen.

Samenwerking voor Succes

Voor mij is een succesvolle training ook het resultaat van een nauwe samenwerking met de trainer. Een goede afstemming vooraf over verwachtingen en doelen is cruciaal voor het succes van de sessie.

Specialisatiegebieden

 • Leiderschap
 • Communicatie
 • Welzijn

Opleiding en Certificering

 • Afgestudeerd aan de Toneelacademie Maastricht in 1997
 • Getraind door Karin de Galan
 • Co-trainer bij Schouten en Nelissen

Aanpak: Dynamisch & Mensgericht

Mijn trainingen beginnen met een warm welkom en een ijsbreker die niets met de training te maken heeft, gevolgd door een overzicht van de dag en de doelstellingen van de sessie. Ik start snel met oefeningen om de relevantie van de training te benadrukken en werk vervolgens toe naar meer diepgaande oefeningen, culminerend in een volledige simulatie.

Kernwaarden in de Training

 • Menselijkheid
 • Humor en Connectiviteit
 • Oprechte nieuwsgierigheid
 • Leren van elkaar
 • Creëren van psychologische veiligheid

Interactieve Methoden

Ik zorg voor interactie door gebruik te maken van diverse oefeningen, vaak in subgroepen. Beweging is essentieel, en ik moedig deelnemers aan om actief deel te nemen en te leren door te doen. Quizzen, enquêtes en veel vragen stellen zijn ook integrale onderdelen van mijn aanpak.

Opleidingsaanbod

 • Algemene Communicatietechnieken: Een cursus die de basisprincipes van effectieve communicatie dekt, van luistervaardigheden tot het formuleren van duidelijke boodschappen.

Samen Werken aan Effectieve Communicatie

Als u klaar bent om te investeren in verbeterde communicatie en leiderschapsvaardigheden, ben ik hier om u te begeleiden met een benadering die menselijkheid, humor en diepgaand inzicht combineert. Laten we samen werken aan het creëren van een effectievere, verbonden en begripvolle werkomgeving!

Alle opleidingen van Bart Klein

Human Impact

Saboteurworkshop

Doel: De Saboteursworkshop is ontworpen om deelnemers bewust te maken van hun ondermijnende gedragspatronen, ook wel…

Neem contact op met Bart Klein

Voornaam *
Naam *
Email *
Bedrijfsnaam
Telefoonnummer
Mijn vraag voor deze expert... *