The Art of Human Impact

0,00

The Art of Human Impact, zoveel meer dan een opleiding.

Transformeer Organisaties van Binnenuit

Navigeer door de Complexiteit van Verandering

Onze moderne wereld heeft een ongekende complexiteit bereikt, waarbij organisaties sneller dan ooit moeten evolueren, innoveren en transformeren. In plaats van te proberen verandering te “managen”, is het tijd om deze te omarmen. Transformatie moet niet langer als een tijdelijke fase worden gezien, maar als het nieuwe normaal.

 

Jouw Rol in Deze Nieuwe Wereld

De focus ligt niet langer op het achterna jagen van verandering. Het gaat om het creëren van een beweging, het nastreven van duurzame menselijke impact en het vormen van toekomstige ‘Transformation Architects’. Deze aanpak gaat verder dan een instrumentele visie op verandering en richt zich op een duurzame menselijke impact.

 

Wat Je Leert:

  • Analyseren en Begrijpen: Breng de veranderkansen en valkuilen van organisaties in kaart.
  • Ontwikkelen en Leiden: Creëer een integrale transformatiearchitectuur gericht op menselijke impact en coördineer de implementatie ervan.
  • Benut Menselijk Potentieel: Zet het menselijk vermogen binnen een organisatie maximaal in als katalysator voor transformatie.
  • Creëer Duurzame Gemeenschappen: Begeleid organisaties in hun evolutie naar duurzame gemeenschappen die verandering omarmen en ondersteunen

 

Voor wie is dit bestemd?

Professionals in veranderingsmanagement, architecten van verandering, en iedereen die de ambitie heeft om projecten naar een succesvolle verandering te leiden. Het enige wat je nodig hebt, is een passie voor het vak.

Aanmelding en Meer

De opleiding wordt twee keer per jaar aangeboden en kan ook in-company worden verzorgd. Heb je interesse of vragen? Meld je aan voor een infosessie of plan een persoonlijk gesprek in. Deze opleiding komt tevens in aanmerking voor de KMO-Portefeuille.

Programma

Programma Overzicht:

  1. Orde in de Chaos: Duik diep in veranderingsprocessen, strategische architecturen en leid transformatie-initiatieven.
  2. Duurzame Communities Bouwen: Cultiveer een sterke teamcultuur, bouw aan vertrouwen en faciliteer zelfsturende organisaties.
  3. Maximaliseer Jouw Impact: Ontdek je authentieke zelf, versterk je rol als veranderfacilitator en werk effectief in teamverband.

 

Duur van de opleiding

Met persoonlijke intakegesprekken, een jaartraject van 6 opleidingsdagen verdeeld over 3 modules, intervisiemomenten, en individuele coaching, krijg je alle tools in handen voor een effectieve transformatie. Groepen blijven intiem met maximaal 15 deelnemers en na afloop word je deel van een groeiende community.

Expert van deze opleiding

No data was found

Interesse in
The Art of Human Impact?

Laat je gegevens na en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Voornaam *
Naam *
Email *
Bedrijfsnaam
Telefoonnummer
Bijkomende info *