Human change facilitator, trainer & coach
Human change facilitator, trainer & coach
ChangeCommunicatieHuman ImpactLeiderschapWelzijn

Ulrike Hanig

Met Duitse roots en een veelzijdige achtergrond in handelswetenschappen, talen, en een 25-jarige carrière in productmarketing, heeft Ulrike zich gewijd aan het begrijpen van de mens in verandering. Haar reis heeft haar van internationale bedrijven naar de wereld van coaching en training geleid, met een focus op leiderschap, communicatie, change, welzijn, en de impact van mensen in hun professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Specialisatiegebieden: Leiderschap – Communicatie – Change Management – Welzijn – Human Impact

Opleiding en Certificeringen:

Ulrike’s uitgebreide opleiding omvat programma’s in de Kunst van Human Impact, Creatief Fysiek Coachen, en diverse andere specialisaties in neurocognitieve gedragsmethoden, team- en groepscoaching, en burn-out preventie. Ze is een Professional Certified Coach (PCC) door de International Coaching Federation (ICF), gecertificeerd in team- en groepscoaching, de Neurocognitieve Gedragsmethode, en het gedragsanalysetool Profil’INC.

Aanpak:

Haar benadering is diepgravend en gericht op het ontdekken van de kernoorzaken van uitdagingen. Met een passie voor het verkennen van ongebaande paden en het creëren van nieuwe perspectieven, gebruikt Ulrike haar nieuwsgierigheid, analytisch vermogen, en ontdekkingsgeest om klanten te begeleiden. Ze benadrukt het belang van welzijn op de werkvloer en het zoeken naar plezier en toegevoegde waarde in het werk.

Aanbod:

Ulrike’s opleidingen en workshops zijn op maat gemaakt en gericht op de specifieke behoeften van haar klanten, waarbij ze zowel individuen als teams begeleidt naar groei en ontwikkeling.

Neem contact op met Ulrike Hanig

Voornaam *
Naam *
Email *
Bedrijfsnaam
Telefoonnummer
Mijn vraag voor deze expert... *