Ilse Bal expert in leiderschap, communicatie en presentatie
Organisatieadviseur, coach, trainer
Leiderschapsontwikkeling – impactvol communiceren – conflicthantering - agressiebeheersing – (menselijke kant van) change
Organisatieadviseur, coach, trainer
Leiderschapsontwikkeling – impactvol communiceren – conflicthantering - agressiebeheersing – (menselijke kant van) change
CommunicatieLeiderschap

Ilse Bal

Teamconflicten, weerstand bij verandering, gebrekkig vertrouwen tussen managers en hun teams of verminderde veerkracht door agressieve klanten of collega’s? Tijd om orde te scheppen in de chaos en dat vergt meer dan mensen opleiden. Mijn geïntegreerde aanpak zorgt voor duurzame transformatie en het welzijn van uw medewerkers.

 

Uw Veranderingskatalysator

Als coach, trainer en organisatieadviseur begeleid ik de menselijke kant van organisatieverandering. Mijn expertise ligt in het faciliteren van leiderschapsontwikkeling, verbindende communicatie en conflicthantering/agressiebeheersing.

🚀 Samen verandering realiseren

Ik luister, analyseer en transformeer.  In een eerste fase leg ik onderliggende dynamieken bloot en maak ik een veranderplan op. Vervolgens pakken we in co-creatie hardnekkige patronen aan. Mijn interventies zijn praktisch, fun en evidence based voor maximale impact.

🗣️ Van redactiechef tot organisatieadviseur

Mijn professionele reis begon in de journalistiek, waar ik verhalen tot leven bracht van Antwerpse rechtbank tot de catwalk van New York. Vervolgens adviseerde ik topmerken als communicatieconsultant. Vandaag gebruik ik mijn ervaring en coachingsvaardigheden om organisaties en hun mensen te helpen om hun volle potentieel te bereiken. 📈 Mijn missie is om mensen met elkaar en met hun organisatie te verbinden.

🧑🎓 Gekwalificeerd professional

Ik ben gecertificeerd coach (ICF/PCC) en ervaren trainer met een bewezen track record in het ontwerpen en leveren van impactvolle workshops.

Mijn expertise in systeemdynamieken in organisaties, neurowetenschappen en kunst van menselijke impact helpt me mensen en organisaties te begrijpen en te begeleiden bij duurzame verandering. En ja, ik ben ook master in de Criminologische Wetenschappen (handig voor die bedrijfsintriges 😉).

Met behulp van tools als MMI en DISC breng ik motivatie en drijfveren in kaart, maak ik scherpe teamscans en stimuleer ik betere communicatie en samenwerking.

📲  Let’s talk!

Nieuwsgierig? Heb je een vraag? Laten we afspreken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via Teams. ☕️

 

Neem contact op met Ilse Bal

Voornaam *
Naam *
Email *
Bedrijfsnaam
Telefoonnummer
Mijn vraag voor deze expert... *