Certified Coach, Change Manager & Trainer
Certified Coach, Change Manager & Trainer
Change

Charlotte Martot

Hallo! Ik ben Charlotte, een gepassioneerde HR & Change professional. In mijn ervaring, worstelen veel bedrijven met het effectief doorvoeren van veranderingen, vaak door een gebrek aan praktische tools en een heldere visie op succesvolle transformatie. Ik heb gezien hoe deze struikelblokken projecten vertragen en demotivatie veroorzaken.

Met mijn expertise in pragmatisch verandermanagement, begeleid ik organisaties door de complexe wereld van transformaties. Mijn aanpak is hands-on en gericht op het versterken van de competenties van leidinggevenden en medewerkers, ondersteund door mijn PCC coach certificering en PROSCI Change certificatie.

 

Specialisatiegebied: Change Management

Opleiding en Certificeringen:

  • ICF opleiding PCC Coach
  • PROSCI Change Certified

Aanpak

Mijn klantgerichte aanpak benadrukt de belangrijkheid van een goede intake en de focus op eenvoud en directe toepasbaarheid. Ik creëer een ondersteunende omgeving waarin vrijheid, groei, en humor centraal staan, en waar interactie en praktische oefeningen de kern vormen van mijn trainingen.

Lijst van Opleidingen/Workshops:

  • Pragmatisch verandermanagement voor sponsors: Een diepgaande kijk op hoe project sponsors de slaagkansen van veranderingen kunnen vergroten.
  • Pragmatisch verandermanagement voor leidinggevenden: Training gericht op het begeleiden van teams door veranderingen.
  • Pragmatisch verandermanagement voor medewerkers die veranderingen begeleiden: Focus op het creëren van meerwaarde en het meekrijgen van collega’s in het veranderingsproces.

 

Alle opleidingen van Charlotte Martot

Change

Verandermanagement voor Leidinggevenden

Organisaties worden voortdurend geconfronteerd met de noodzaak om te veranderen en aan te passen. Of het…

Neem contact op met Charlotte Martot

Voornaam *
Naam *
Email *
Bedrijfsnaam
Telefoonnummer
Mijn vraag voor deze expert... *