Carl Laurent

Professional Coach & Transformation expert (focus on Human Impact)

Carl Laurent

Sta je voor de uitdaging om je organisatie door verandering te leiden? Zoek je naar manieren om je team te versterken, te inspireren, en samen naar succes te sturen? Mijn naam is Carl Laurent, en ik bied een unieke combinatie van ervaring, inzicht, en een persoonlijke aanpak om jouw organisatie te transformeren.

Met meer dan drie decennia aan de top van Siemens Healthcare, heb ik de kracht van leiderschap, communicatie, en verandering van binnenuit ervaren. Mijn pad heeft me geleerd dat de sleutel tot succes ligt in het ontwikkelen van mensen en het bouwen van duurzame, innovatieve teams. Dit is waar ik jouw organisatie mee kan helpen.

Specialisatiegebieden die het verschil maken:

  • Leiderschap: Creëren van visionaire leiders die teams inspireren en motiveren.
  • Communicatie: Verbeteren van interne communicatie voor sterke, effectieve teams.
  • Change Management: Navigeren door verandering met een duidelijke visie en strategie.
  • Human Impact: Ontginnen van het volledige potentieel van elk individu binnen je team.
  • Sales Excellence: Versterken van je salesstrategie en -prestaties voor meetbaar succes.

Een gestructureerde aanpak voor blijvende impact:

Mijn programma’s zijn zorgvuldig ontworpen om niet alleen theoretische kennis te bieden, maar ook praktische toepasbaarheid en toegankelijkheid. Van persoonlijke ontwikkeling tot het leiden van verandering binnen de hele organisatie, mijn aanpak is gericht op het creëren van een leeromgeving die zowel uitdaagt als ondersteunt.

Op maat gemaakte opleidingen en workshops:

Elk bedrijf is uniek, en daarom worden mijn diensten aangepast aan jouw specifieke behoeften. Van leiderschapsontwikkeling tot change management en sales optimalisatie, we ontwerpen samen een traject dat de doelen van jouw organisatie bereikt.

De kracht van ervaring:

Mijn carrière heeft me langs de frontlinies van innovatie, leiderschap, en organisatorische transformatie geleid. Ik heb fusies overleefd, teams uit de as heropgebouwd, en bedrijven geleid naar groei en succes. Nu is het mijn missie om die ervaring te gebruiken om jouw organisatie te helpen floreren.

Let’s talk:

Of je nu voor een specifieke uitdaging staat of simpelweg je organisatie naar een hoger niveau wilt tillen, ik nodig je uit voor een persoonlijk gesprek. Samen kunnen we de toekomst van jouw organisatie vormgeven. Ben je klaar om de volgende stap te zetten? Laten we samen gaan voor succes.


ChangeCommunicatieHuman ImpactLeiderschapSales

Neem contact op met Carl Laurent

Voornaam *
Naam *
Email *
Bedrijfsnaam
Telefoonnummer
Mijn vraag voor deze expert... *