Benny Remory

(Loopbaan)Coach en Change Management
Freelance Consultant | Coach | Change | HR

Benny Remory

Van Ingenieur tot People Manager

Als afgestudeerd Industrieel Ingenieur heb ik jarenlang ervaring opgedaan binnen multinationals, waar ik de kans kreeg om de complexe dynamieken tussen verschillende hiërarchische niveaus, functies en afdelingen te bestuderen. Terwijl velen mijn technische achtergrond zouden associëren met strikte cijfers en systemen, ontdekte ik al snel mijn passie voor het menselijke aspect binnen organisaties.

Een Balans tussen Techniek en Mens

Naarmate mijn carrière vorderde, voelde ik de behoefte om dieper in deze fascinatie te duiken. Ik heb verschillende opleidingen gevolgd, variërend van coaching en change management tot familieopstellingen en Postgraduaat HRM. Dit traject heeft mij uitgerust met een zeldzame mix van technische knowhow en inzicht in menselijke interacties.

Excelleren in People Management

Waar ik echt in uitblink, is people management. Of het nu gaat om het verenigen van verschillende stakeholders, het bedenken van innovatieve oplossingen, of het leiden van teams, mijn aanpak is altijd gericht op de mens. Mijn vaardigheden in communicatie en informatiedeling zijn getuigenissen van deze mensgerichte benadering.

Gedreven door Analyse en Nieuwsgierigheid

Mijn analytische vermogens, afkomstig van mijn technische “blauwe” kant, gaan hand in hand met mijn oplossingsgerichtheid en nieuwsgierigheid. Wat mij elke dag motiveert? Samenwerken en een verschil maken voor zowel individuen als organisaties.

Missie: Potentieel Ontsluiten

Voor mij is er geen grotere voldoening dan het helpen ontsluiten van het volledige potentieel van elk individu binnen een team of organisatie. Als ik iemand kan ondersteunen om écht plezier en voldoening in hun rol te vinden, dan beschouw ik dat als een overwinning.

Ben je op zoek naar een unieke combinatie van technische expertise en diepgaand begrip van menselijke interacties? Dan ben ik, Benny Remory, de partner die je nodig hebt.

ChangeHuman Impact

Neem contact op met Benny Remory

Voornaam *
Naam *
Email *
Bedrijfsnaam
Telefoonnummer
Mijn vraag voor deze expert... *