Verkooptechnieken voor Binnen- en Buitendienstmedewerkers

-
0,00

Verkoopsucces Behalen

Verhoog je verkoopresultaten en word een meester in verkopen met onze tweedaagse cursus. Deze training is specifiek ontworpen voor zowel binnen- als buitendienstmedewerkers en biedt de tools om je verkoopprestaties naar een hoger niveau te tillen.

De Kunst van Effectief Verkopen

‘Verkooptechnieken voor Binnen- en Buitendienstmedewerkers’ is een intensieve training die de kernaspecten van de verkoop behandelt. Van prospectie tot relatieopbouw en afsluittechnieken – leer hoe je effectieve verkoopgesprekken voert en klantbehoeften nauwkeurig identificeert. We richten ons op het versterken van je verkoopvaardigheden met praktische tips en strategieën.

Doelgroep van de Opleiding

Deze cursus is ideaal voor binnen- en buitendienstmedewerkers, salesmedewerkers en accountmanagers die hun verkoopvaardigheden willen verbeteren. Geen voorkennis is vereist, wat deze training toegankelijk maakt voor iedereen die geïnteresseerd is in het verbeteren van hun verkoopprestaties.

Leerdoelen

  • Ontwikkeling van geavanceerde verkoopvaardigheden
  • Opbouwen van sterke klantrelaties
  • Toepassen van effectieve verkoopstrategieën

Praktische Informatie

  • Duur: 2 dagen
  • Voornaamste leerdoelen: Verkoopvaardigheden, relatieopbouw, afsluittechnieken
  • Vereisten: Geen specifieke voorkennis vereist

Programma

Programma Overzicht:

Word een Verkoopexpert

Neem deel aan onze cursus en transformeer je aanpak in de verkoop. Leer de essentiële vaardigheden om succesvol te zijn in zowel binnen- als buitendienstverkoop.

Expert van deze opleiding

Wij vinden jouw perfecte match

Jouw Opleidingsuitdaging, Onze Missie Elke organisatie of individu wordt geconfronteerd met unieke opleidingsuitdagingen. Bij Beyonders begrijpen we dat en nemen we de taak op ons…

Interesse in
Verkooptechnieken voor Binnen- en Buitendienstmedewerkers?

Laat je gegevens na en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Voornaam *
Naam *
Email *
Bedrijfsnaam
Telefoonnummer
Bijkomende info *