Time- en Stressmanagement

-
0,00
Leer effectief je tijd te beheren en stress te verminderen om een gebalanceerd en productief leven te leiden.   Doelgroep: Deze cursus is ideaal voor iedereen die zijn of haar vaardigheden in tijdsbeheer en stresshantering wil versterken en verdiepen. Duur: 1 dag Voornaamste Leerdoelen:
  • Prioriteiten en doelen effectief stellen.
  • Tijd efficiënt beheren en organiseren.
  • Stress verminderen en beter omgaan met druk.
  • Verbetering van de werk- en levensbalans realiseren.
Vereisten voor Deelnemers: Er zijn geen specifieke vereisten om aan deze cursus deel te nemen; het staat open voor iedereen die zijn tijdsbeheer en stresshanteringsvaardigheden wil verbeteren.

Programma

Programma Overzicht:

Master Je Tijd en Verminder Stress

De training ‘Time- en Stressmanagement’ is ontworpen om je praktische technieken en methoden te bieden voor beter tijdsbeheer en stresshantering. In deze intensieve eendaagse opleiding verken je hoe je prioriteiten en doelen kunt stellen die je helpen je tijd optimaal te benutten. We richten ons op het ontwikkelen van strategieën en tools die je helpen om stress en druk te minimaliseren, wat leidt tot een betere balans tussen werk en privéleven.

Expert van deze opleiding

Wij vinden jouw perfecte match

Jouw Opleidingsuitdaging, Onze Missie Elke organisatie of individu wordt geconfronteerd met unieke opleidingsuitdagingen. Bij Beyonders begrijpen we dat en nemen we de taak op ons…

Interesse in
Time- en Stressmanagement?

Laat je gegevens na en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Voornaam *
Naam *
Email *
Bedrijfsnaam
Telefoonnummer
Bijkomende info *