Moedig leiderschap

-
0,00
Daag Je Leiderschapsvaardigheden Uit: Ontdek Moedig Leiderschap! In een complexe, snel veranderende zakelijke omgeving waar ethiek, diversiteit en inclusiviteit centraal staan, dient Moedig Leiderschap als jouw kompas. Het traject van Moedig Leiderschap met Merel is ontworpen voor leidinggevenden in mensgerichte organisaties, waarin leiderschap centraal staat in het stimuleren van een cultuur van leren, groei en innovatie.

Wat Maakt een Leider Moedig?

Het begint allemaal met twee groepsworkshops waarin de essentie en vaardigheden van moedig leiderschap worden verkend en versterkt. De focus ligt op het ontmantelen van belemmerende patronen en het bewust worden van de kracht van empathie, oordeelsvorming, coaching in plaats van sturen, talentgericht werken, intuïtief handelen en effectieve communicatie.

Voor Wie is Moedig Leiderschap Bedoeld?

Dit traject is specifiek gericht op leidinggevenden van mensgerichte organisaties die bereid zijn tot zelfreflectie en die openstaan voor het uitdagen en loslaten van hun eigen aannames en overtuigingen.

Jouw Commitment

Met een totale duur van 16 uur per individu is dit traject zowel compact als intensief, waarbij de bereidheid tot zelfreflectie en een open mindset cruciaal zijn voor succes.

Een Moedige Leider Worden

Ga de uitdaging aan en word een moedige leider die in staat is om op een empathische en doeltreffende manier met teamleden te communiceren, talent te herkennen en te cultiveren, en een positieve, inclusieve werkomgeving te creëren. Ontdek hoe Moedig Leiderschap jouw persoonlijke en professionele groei kan stimuleren!

Programma

Programma Overzicht:

Groei Door Uitdaging en Liefdevolle Confrontatie

Na de groepssessies volgen er vijf individuele coachingssessies van twee uur per stuk, gericht op jouw unieke leiderschapsuitdagingen en groeipaden. Hier zal Merel je verder uitdagen in jouw specifieke groeiproces, met haar tactiek van ‘liefdevolle confrontatie en uitdaging’. Dit zorgt ervoor dat je niet alleen inzichten opdoet, maar ook de nodige vaardigheden ontwikkelt om als moedige leider binnen jouw organisatie te floreren.

Expert van deze opleiding

Merel De Vleeschouwer

Wat ik uit mijn rol als leerkracht leerde nadat ik het zoveelste teamspel initieerde tussen de lessen door om het leerkrachtenteam beter te laten samenwerken…

Interesse in
Moedig leiderschap?

Laat je gegevens na en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Voornaam *
Naam *
Email *
Bedrijfsnaam
Telefoonnummer
Bijkomende info *