Conflicthantering binnen Teams

-
0,00
Verwerf cruciale inzichten en vaardigheden om conflicten binnen teams op een effectieve en constructieve manier aan te pakken.

Aanleiding en Focus:

In een professionele omgeving waar samenwerking centraal staat, zijn conflicten onvermijdelijk. De manier waarop we met deze conflicten omgaan, kan echter een wereld van verschil maken in de dynamiek en productiviteit van een team.

Doelgroep:

Deze training is onmisbaar voor teamleiders, managers en medewerkers die in teamverband werken en streven naar een harmonieuze, productieve samenwerking door het efficiënt navigeren en oplossen van conflicten.  

Voornaamste Leerdoelen:

  • Herkenning en begrip van de dynamiek en oorzaken van conflicten binnen teams.
  • Praktische strategieën en tools om conflicten te beheren en op te lossen.
  • Ontwikkeling van effectieve communicatie- en conflicthanteringsvaardigheden om de samenwerking en productiviteit te verbeteren.

Vereisten voor Deelnemers:

Er zijn geen strikte voorvereisten; de training staat open voor iedereen die zijn of haar vaardigheden op het gebied van conflicthantering binnen teams wil verbeteren, ongeacht eerdere ervaring of kennis op dit gebied.

Programma

Programma Overzicht:

Conflicthantering binnen Teams is een essentiële opleiding voor iedereen die betrokken is bij teamdynamiek en -prestaties. De training gaat verder dan alleen theoretische kennis en biedt deelnemers een diepgaand begrip van conflicten, de oorsprong ervan en de impact die ze hebben op de werkomgeving.

Met een focus op praktische toepasbaarheid, verstrekt deze opleiding handige tools en technieken die je in staat stellen om conflicten te identificeren, beheren en effectief op te lossen. Je leert over de principes van effectieve communicatie en hoe je deze kunt inzetten om de onderlinge verhoudingen binnen het team te versterken en een positieve, productieve werkomgeving te creëren.

 

Duur:

De intensieve ééndaagse training is ontworpen om maximale kennis en vaardigheden over te dragen in een beperkte tijd.

Expert van deze opleiding

Wij vinden jouw perfecte match

Jouw Opleidingsuitdaging, Onze Missie Elke organisatie of individu wordt geconfronteerd met unieke opleidingsuitdagingen. Bij Beyonders begrijpen we dat en nemen we de taak op ons…

Interesse in
Conflicthantering binnen Teams?

Laat je gegevens na en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Voornaam *
Naam *
Email *
Bedrijfsnaam
Telefoonnummer
Bijkomende info *