Coachen van een Team

-
0,00

Ontwikkel je Teamcoaching Skills

Ontdek hoe je als leidinggevende effectief je team kunt coachen naar topprestaties. Deze intensieve tweedaagse cursus is ontworpen om je de cruciale coachingsvaardigheden bij te brengen die essentieel zijn voor elke leider.

Zet de Stap naar Effectieve Teamcoaching

Met deze cursus zet je een significante stap voorwaarts in je capaciteit om teams te coachen, individuele prestaties te verbeteren, en een stimulerende omgeving te creëren die leidt tot voortdurende teamontwikkeling en succes.

Voor Wie is Deze Cursus?

Deze cursus is ideaal voor leiders en managers die de prestaties en ontwikkeling van hun team actief willen verbeteren door effectieve coachingstechnieken toe te passen. Ervaring in leiderschap wordt aanbevolen om optimaal te kunnen profiteren van deze opleiding.

Wat Je Gaat Leren

  • Effectieve coachingstechnieken voor teams
  • Constructieve feedback geven aan teamleden
  • Doelen stellen die het team motiveren en stimuleren
  • Het bevorderen van de ontwikkeling binnen het team

Cursusdetails

  • Duur: 2 dagen
  • Voornaamste leerdoelen: Effectieve teamcoaching, verbetering van individuele prestaties, stimulering van teamontwikkeling
  • Vereisten: Aanbevolen ervaring in leiderschap

Programma

Programma Overzicht:

Duik Diep met Uitgebreide Training

In deze opleiding zul je je richten op het ontwikkelen van vaardigheden die cruciaal zijn voor succesvolle teamcoaching. Je leert hoe je individuele teamleden effectief kunt begeleiden, constructieve feedback kunt geven, realistische en motiverende doelen kunt stellen, en de algehele ontwikkeling van je team kunt stimuleren. Door deze praktische en hands-on aanpak, zul je aan het einde van de cursus in staat zijn om je nieuw verworven kennis direct in de praktijk te brengen.

Expert van deze opleiding

Wij vinden jouw perfecte match

Jouw Opleidingsuitdaging, Onze Missie Elke organisatie of individu wordt geconfronteerd met unieke opleidingsuitdagingen. Bij Beyonders begrijpen we dat en nemen we de taak op ons…

Interesse in
Coachen van een Team?

Laat je gegevens na en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Voornaam *
Naam *
Email *
Bedrijfsnaam
Telefoonnummer
Bijkomende info *