bikablo® Visual Facilitation basics

-
0,00

Visualiseren Kun Jij Ook!

Ontwikkel je visuele vaardigheden, zelfs als je denkt dat je niet kunt tekenen, en maak je communicatie levendiger en overtuigender.

Van Tekenvrees naar Tekenplezier

De cursus bikablo® Visual Facilitation basics is ideaal voor diegenen die hun visuele communicatie willen verbeteren door het gebruik van krachtige en eenvoudige visualisatietechnieken. Koen De keersmaecker gidst je door de basiselementen van de bikablo®-techniek, waardoor iedereen, ongeacht tekentalent, in staat is om ideeën, processen en verhalen visueel over te brengen.

Voor Wie Is Deze Opleiding?

Geschikt voor iedereen die op een visuele en creatieve manier wilt communiceren, presenteren of faciliteren, ongeacht tekenervaring.

Praktische Informatie

  • Duur: 1 dag
  • Leermethoden: Praktische oefeningen op stifthouding, lijntekening, grafische elementen, objecten & symbolen, figuren, kleur & ruimte, handschrift & tekst, posterontwerp.
  • Wat krijg je mee? Bikablo® Starterskit, certificaat, digitaal fotoverslag, toegang tot de online community, kortingscode voor Neuland.

Programma

Programma Overzicht:

Zet je Eerste Stappen in Visueel Denken

Na deze training heb je niet alleen een sterke basis in visuele facilitatie, maar ook de moed en het vertrouwen om je nieuwe vaardigheden direct in de praktijk te brengen.

Wat Je Zult Leren

  • Basisvaardigheden en technieken voor effectief visualiseren
  • Creëren van duidelijke en aantrekkelijke flip-overpresentaties
  • Visual storytelling en visueel faciliteren
  • Gebruik van kleur, tekst en symbolen ter ondersteuning van je boodschap

 

Expert van deze opleiding

Koen De Keersmaecker

Ik noem mezelf een energieke en veelzijdige creatieve duizendpoot. Soms ook een schrijver, spreker, ondernemer, illustrator, blogger, lezer, dromer, leider, vrijdenker, chef of … gewoon…

Interesse in
bikablo® Visual Facilitation basics?

Laat je gegevens na en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Voornaam *
Naam *
Email *
Bedrijfsnaam
Telefoonnummer
Bijkomende info *